Opslaan

Rush Hour 3: Jackie Chan toont zijn kunsten in Parijs

Geplaatst op 22 Augustus, 16:45

Commissaris Lee (Jackie Chan) en agent Carter (Chris Tucker) reizen van Los Angeles naar Parijs om een groep Chinese criminelen met de harde hand aan te pakken.

De Chinese ambassadeur Han is achter de identiteit van Shy Shen gekomen, de leider van de invloedrijkste criminele organisatie ter wereld: de Triads. De Chinese diplomaat wil het Internationaal Gerechtshof laten weten wie deze beruchte crimineel is. Voor hij dat kan doen, brengen gangsters Han om.

Rush Hour 3

De enige personen die Shy Shen kunnen ontmaskeren zijn commissaris Lee (Jackie Chan) en agent Carter (Chris Tucker). Dit illustere duo reist in Rush Hour 3 af naar Parijs om de Triads voor altijd uit te roeien.

De heren zijn nogal eens afgeleid door de geneugten die Parijs biedt, dus heel soepel loopt het allemaal niet. Lukt Carter en Lee om ondanks al het vertier achter de identiteit van Shy Shen te komen?

Rush Hour 4?

Al sinds Rush Hour 3 in 2007 verscheen, gaan er gerichten over nog een vervolg. Of die vierde Rush Hour er daadwerkelijk komt, bleef jarenlang onzeker. In augustus 2014 zei Jackie Chan dat de studio nog steeds van plan is om met een vierde film te komen, maar dat hij alleen mee wil doen als het script goed is.

In oktober 2017 vertelde Chan aan een Amerikaans radiostation dat Rush Hour 4 er nu toch echt aan zit te komen. Tenminste, als Chris Tucker ook weer mee wil doen.

Een paar maanden later kwam Tucker met het goede nieuws: in februari 2018 zij hij op sportzender ESPN dat de film er gaat komen. Wanneer? Dat is nog niet bekend.

Opslaan