Opslaan

The Bone Collector

3/5

The Bone Collector op Spike TV

Spike

Spike 

9 November 2018

 20:30 - 22:40

Vrijdagavond is Filmavond op entertainment zender Spike! Actie, horror, komedie, sci-fi of drama. Voor iedere filmliefhebber heeft Spike TV de beste selectie gemaakt. Met deze week de thrillerfilm The bone collector.

In The bone collector zie je hoe Lincoln Rhyme (Denzel Washington), een forensisch expert, na een ongeluk volledig verlamd raakt en het leven niet meer ziet zitten. Maar wanneer zijn ex-collega Paulie Sellito (Ed O'Neill) bij hem langskomt met een interessante zaak is hij vastbesloten om hem te helpen.

Angelina Jolie

Een gewelddadige psychopaat pleegt  wrede moorden in New York en laat cryptische aanwijzingen achter. Rhyme roept de hulp in van de jonge agente Amelia Donaghy (Angelina Jolie), die via camera- en radiocontact zijn ogen en oren zal zijn. Samen gaan ze op zoek naar de moordenaar.

Denzel Washington

Meerdere beroemdheden zijn in The bone collector te zien, zoals Angelina Jolie, Queen Latifah en Denzel Washington. Denzel speelt een aan bed gekluisterde man, maar is zo'n fantastische acteur dat zijn personage enorm boeiend is. Gebaseerd op de roman van Jeffery Deaver, brengt regisseur Phillip Noyce het verhaal tot leven. Een duistere sfeer, onverwachtse twists in het verhaal en raadselachtige moorden; dat is The bone collector. Een echt must om te zien! Durf jij het aan?

The Bone Collector zie je vanavond om 20.30 uur op Spike, Full Contact TV.

Zet Vrijdagavond Filmavond op Spike vast in je agenda:
Vrijdag 16 november, 20.30 uur: Total recall
Vrijdag 23 november, 20.30 uur: Django unchained

Spike zie je op KPN #13 / Ziggo #16 / T-Mobile Thuis #19

Opslaan

Over deze film

Titel

The Bone Collector

Premiere

1999

Regisseur

Phillip Noyce

Acteurs & Actrices

Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah, Michael Rooker, Luis Guzmán

Scenario

Jeremy Iacone, Jeffery Deaver

Componist

Christopher Ackland, James Ashwill, Paul Aulicino, Allan Byer, David E. Campbell

Zender

Spike

Genre

Film

Land

VS/Cdn