Uniek optreden Harry Styles in X-Factor

Kijk nu

NET GEMIST Harry Styles stond in 2010 in z’n uppie op het podium van de Britse X-Factor. Hij werd samengevoegd met andere auditanten tot de band One Direction, waarmee hij wereldfaam verwierf. Nu is hij terug bij af: alleen op het podium van X-Factor.

Harry Styles is terug van weggeweest. Als 16-jarige puber stond hij in 2010 voor Simon Cowell en consorten te pronken met een nummertje van Stevie Wonder. Het jurylid was onder de indruk, maar propte hem liever in een nieuwe boyband: One Direction. Dat bleek een puik plan. Jarenlang lieten de bandleden tienermeisjes flauwvallen bij het geven van een knipoog. Tot de jongens in maart 2016 voor onbepaalde tijd een pauze inlasten.

Solo

Inmiddels heeft iedereen solosingles uitgebracht, al is er één bandlid dat het meest opvalt: Harry Styles. Met Sign of the times veroverde hij de harten van menig radio-dj. Iedereen die heel wat uurtjes in de file doorbrengt weet ook dat er inmiddels een nieuwe plaat is uitgebracht: Kiwi. In X-Factor UK bracht Harry het nummer ten gehore, en dat is uniek.

Terug bij af

Voor het eerst sinds 2010 stond Harry weer in z’n uppie op het podium van de Britse versie van de talentenshow. Benieuwd hoe hij het ervan afbracht? Check de video hierboven.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag