Vaarwel Bones(2017)

  • 19 juni 2017, 21:28 - 22:27 uur
  • RTL 5
Kijk nu

MISDAADSERIE In deze allerlaatste aflevering van Bones ligt het laboratorium na de explosie volledig in puin. Brennans geheugen laat haar in de steek. En dat is knap lastig nu haar collega's nog steeds jacht maken op seriemoordenaar Kovac.

Na twaalf seizoenen, 246 afleveringen en honderden mysterieuze moordzaken valt het doek voor de misdaadserie Bones. In deze allerlaatste aflevering ligt het laboratorium na de explosie volledig in puin. Brennan is gewond geraakt en daardoor is haar geheugen niet zo uitmuntend als ze gewend was. En dat is lastig, nu haar collega's nog steeds jacht maken op seriemoordenaar Kovac. Ze moeten nu laten zien wat ze van haar hebben geleerd.

Einde

"In de laatste aflevering komen veel verhaallijnen en personages samen. Bones krijgt het einde dat het verdient", onthulde hoofdrolspeelster Emily Deschanel op een persbijeenkomst. Ze moest wel even slikken toen haar laatste scène erop zat. "Het was zo emotioneel om afscheid te nemen. Er zijn heel wat tranen gevloeid.”

Bones

Haar collega David Boreanaz, die in de serie FBI-agent Seeley Booth speelt, herinnert zich de laatste opnamedag van Bones nog goed. “We draaiden ’s nachts en het was zo vermoeiend. Toen de laatste scène erop zat ben ik naar mijn trailer gegaan en heb ik een koud biertje gepakt. Het was mijn lekkerste biertje ooit. Het was half vier in de ochtend, ik zat onder het vuil en bloed van het werk en toen zat ik daar alleen. Dat was heel raar.” Na twaalf jaar Bones stort de acteur zich nu op een nieuw avontuur. Hij heeft een rol bemachtigd in de nieuwe serie SEAL team.

  • Regisseur: David Boreanaz
  • Scenario schrijver: Jonathan Collier, Michael Peterson, Karine Rosenthal
  • Componist: Sean Callery, Marcello Dubaz, Jamie Forsyth, Andrew Rice, Julia Newmann
  • Acteurs: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Tamara Taylor, T.J. Thyne
  • Seizoen: 12
  • Aflevering: 12/12 The end in the end

Reageren op dit artikel