Veelbelovende trailer Voldemort: Origins of the Heir

Kijk nu

FILM Een nieuwe trailer van de Harry Potter-fanfilm Voldemort: Origins of the Heir staat online. Volledig gemaakt door fans, maar wat ziet het er veelbelovend uit!

Bekijk de beelden hierboven maar eens.

Van Tom Riddle naar Voldemort

De schurk uit de Harry Potter-reeks is niet geboren als een duivelse tovenaar. Maar hoe is hij dan zo evil geworden? In de films wordt dit al enigszins belicht. Maar fans wilden mer weten over Tom Riddle. En dus staken een groep creatievelingen en Harry Potter-fanaten de koppen bij elkaar, en maakten ze zélf een film over het leven van Voldemort.

Moord op een Huffelpuff

Het verhaal: in 1943 vindt er een schandaal plaats omtrent de moord op Hepzibah Smith, een afstammeling van de originele Huffelpuff-familie. Heks Grisha Mac Laggen, de erfgenaam van Griffoendor, denkt dat er zwarte magie achter zit en gaat op zoek naar de dader. Ze komt uit bij Tom Marvolo Riddle.

Gratis op YouTube

Of Voldemort: Origins of the Heir gemaakt kon worden, was nog lang de vraag. Het verhaal en de film zijn van Warner Bros., en meestal zijn filmstudio's er niet happig op om hun eigendommen te verpatsen. Toch liet Warner het toe - mits de makers er geen commercieel project van ozuden maken. En zo geschiedde: vanaf 13 januari 2018 is de film gratis op YouTube te zien.

 Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag