Verborgen camera's en Jan Smit in Sorry voor alles(2017)

  • 11 november 2017, 20:30 - 21:40 uur
  • NPO 1
Kijk nu

VERBORGEN-CAMERAPROGRAMMA Jan Smit laat in het splinternieuwe programma Sorry voor alles nietsvermoedende mensen een maand lang volgen met verborgen camera's. Zonder dat ze het weten, wordt hun leven in die weken gemanipuleerd door vrienden en familieleden.

Zonder dat we het door hebben, worden we overal gefilmd. Door beveilingscamera's... óf door het team van Jan Smit! Hij laat in het nieuwe programma Sorry voor alles een onbekende Nederlander een maand lang volgen door de verborgen camera.

Sorry voor alles

Vrienden en familieleden zitten in het complot en zorgen ervoor dat het leven van de hoofdrolspeler op allerlei vlakken wordt gemanipuleerd. Na die maand wordt de nietsvermoedende persoon met een smoes naar de studio gelokt en geconfronteerd met het feit dat zijn leven een maand lang is gestuurd door tv-makers.

Jan Smit

Jan Smit speelt vervolgens een spel: als diegene een aantal gebeurtenissen uit de maand kan reconstrueren, wint hij een prijzenpakket. In Vlaanderen, waar het programma is bedacht, is het al een groot succes.


  • Regisseur: Remco Boogaard, Stephan Miras
  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag