Videoland-tip: Future man

Kijk nu

NET GEMIST Een gamer speelt een spel uit en komt daardoor terecht bij een groep elitestrijders die het universum moet redden. En dat gaat niet zonder slag of stoot.

Josh (Josh Hutcherson, The hunger games) is een vrij suffe nerd, die overdags zijn brood verdient als conciërge. Met matig succes overigens. Waar hij wel goed in is: een game met de naam Biotic Wars. Sterker nog: hij is de eerste die erin slaagt om het spel uit te spelen.

Biotic Wars

Dan blijkt dat het spel niet is wat het lijkt: Biotic Wars is een trainingsprogramma van een groep mensen uit de toekomst. Die zijn op zoek naar de persoon die over de unieke skills beschikt om hen te helpen bij het redden van het universum.

Josh

Plotseling staan de twee hoofdpersonen uit de game - Tiger en Wolf - bij Josh in de slaapkamer. Josh besluit de twee strijders te helpen en een hele rits reizen door tijd en ruimte volgt.

Future man 

Future man komt uit de koker van comedians Seth Rogen en Evan Goldberg. Verwacht dus ook niet alleen een bloedserieus scifi-avontuur, maar daarnaast ook veel melige grappen. En: veel verwijzingen naar oude films en series.

Vanaf 1 maart op Videoland.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag