Walk of Fame reŁnie voor *NSYNC

Kijk nu

NET GEMIST De leden van de boyband *NSYNC komen bijeen voor een ster op de Walk of Fame in Hollywood. Dat vertelt oud-lid Lance Bass aan Entertainment Tonight. Bovendien brengen ze een vinyl re-release uit van hun kerstalbum Home For Christmas.

Wanneer de band precies samen te zien is voor de onthulling van de Walk of Fame-ster, is nog niet bekend. Er moet alleen nog een datum gepland worden, maar ‘we zullen er allemaal zijn’, laat Bass weten. “We zijn verschrikkelijk slecht in het plannen van dingen.”

Vinyl

"We gaan zeker iets speciaals doen", zegt de 37-jarige zanger geheimzinnig, "maar ik weet niet of ik het al aan kan kondigen." Dan verklapt hij dat de band in het kader van het aanstaand twintigjarig jubileum van het album een re-release uitbrengt van Home For Christmas. “Het wordt een supergave vinylplaat-editie.” Bass benadrukt dat er geen nieuwe muziek komt en dat het echt gaat om een re-release van het oude nummer.

Groepschat

Op de vraag of ze vaak contact hebben, antwoordt Bass enthousiast: "Zeker! We praten dagelijks met elkaar." In de groepschat nemen ze elkaar vooral in de maling. “Dan komen we foto’s tegen van ons in de jaren ’90 en daarmee plagen we elkaar.” Blijkbaar zijn de boys nog erg hecht, ondanks dat de band al vijftien jaar uit elkaar is. “Het zijn mijn broers en we gedragen ons dan ook altijd als onvolwassen broers”, aldus Bass.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag