Ware liefde overwint in A Royal Christmas(2014)

  • 7 december 2017, 22:55 - 00:40 uur
  • NET 5

ROMANTISCHE KOMEDIE Emily (Lacey Chabert, Mean Girls) ontmoet in A Royal Christmas de charmante Leopold. Als hij tijdens een date bekendmaakt dat hij een prins is, staat Emily's wereld op z'n kop.

Leo James a.k.a. Prins Leopold (Stephen Hagan) is stapelverliefd op Emily, een doorsnee dame uit Philadelphia. Maar zijn moeder, koningin Isadora (Jane Seymour), ziet de romance met het 'simpele' meisje niet zitten.

Verschillende werelden

Een prins moet trouwen met een royal, vindt Isadora. Niet met een meisje dat uit een heel andere wereld komt en geen flauw benul heeft van wat prinses zijn inhoudt. Overwint ware liefde en vindt de sprookjesbruiloft toch plaats, of drijven de verschillen Emily en Leo uit elkaar?

Harry en Meghan

Het verhaal van A Royal Christmas doet wat denken aan de Britse prins Harry en zijn verloofde, de Amerikaanse actrice Meghan Markle. In november maakte het koppel bekend in mei 2018 in het huwelijksbootje te gaan stappen. Van actrice naar hertogin: het is nogal een carrièreswitch voor de voormalige Suits-actrice.


  • Regisseur: Alex Zamm
  • Acteurs: Lacey Chabert, Stephen Hagan, Jane Seymour, Katherine Flynn, Simon Dutton

Reageren op dit artikel
Meer video's van Net 5

Tips voor vandaag