Weg met overtollig vel(2018)

  • 14 juni 2018, 21:00 - 22:00 uur
  • TLC
Kijk nu

REALITYSERIE Stephanie kwam na de geboorte van haar zoon flink aan. Inmiddels is ze 80 kilo kwijt, maar heeft ze veel overtollig vel. Haar moeder Darcy heeft hetzelfde probleem. Een plastisch chirurg helpt hen In dit nieuwe seizoen.

Hulpprogramma's over afvallen zijn er veel. Maar na het verlies van een extreme hoeveelheid kilo's blijft er vaak veel overtollige huid over. De impact hiervan blijft meestal onderbelicht. Skin tight draait juist om de periode ná het afvallen. Dokter Nowzaradan, bekend van het afvalprogramma My 600-lb life op TLC, begeleidt patiënten die van hun overtollige vel af willen. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen staat Stephanie centraal. Deze jonge moeder van 24 jaar zag tijdens de zwangerschap en de geboorte van haar zoon haar gewicht flink toenemen. Ze kwam tot inzicht toen haar zoontje in het ziekenhuis belandde met hartfalen. Ze besloot dat ze gezonder moest worden om er voor hem te zijn. Ze verloor 80 kilo, maar haar huid kromp niet mee.

Beter in hun vel

Stephanie krijgt steun van haar moeder Darcy. Ook zij wist een flinke hoeveelheid kilo's af te vallen. Moeder en dochter zien er in hun kleren goed uit, maar durven bloot met moeite in de spiegel te kijken. Dokter Nowzaradan en een team aan plastisch chirurgen buigen zich over de dames, zodat ze letterlijk beter in hun vel komen te zitten.

  • Aflevering: Stephanie, Darcy, & BJ

Reageren op dit artikel
Meer video's van TLC Nederland

Tips voor vandaag