Wegens succes verlengd: de realitysoap van André Hazes(2017)

  • 13 oktober 2017, 20:30 - 21:30 uur
  • SBS 6
Kijk nu

REALITYSERIE De realitysoap rond André Hazes is een schot in de roos voor SBS 6: de avonturen van de volkszanger trokken soms meer kijkers dan concurrent Little big stars op RTL 4. SBS verlengt de serie dan ook met twee weken.

Precies op het moment dat André Hazes zijn eerste Ahoy-concert geeft, gaat SBS 6 verder met zijn realitysoap. Toen de serie een bescheiden hit bleek op de vrijdagavond, bestelde de zender extra afleveringen. André heeft namelijk genoeg beleefd de afgelopen periode.

Lesbos

Naast zijn gezinsleven en de voorbereidingen voor zijn grote shows in Rotterdam was André ook druk met een project voor vluchtelingenkinderen op Lesbos. "We gaan de kinderen op het eiland een paar superdagen bezorgen", schreef de volkszanger op Instagram. Nadat tv-collega Johnny de Mol hem eerder al naar het Griekse eiland meenam om te helpen, besloot André om met een eigen team terug te keren met een speciaal doel. "We organiseren voor onze kleine vrienden daar een mooi voetbaltoernooi."

Vluchten

Voordat hij met Johnny de Mol op pad ging op Lesbos, was André heel kritisch over de komst van vluchtelingen naar Europa. "Het leek Johnny een goed idee om mij met eigen ogen te laten zien wat die mensen moeten doorstaan", liet André weten in een openhartig bericht op Instagram. "Dat heb ik geweten. Ik heb urenlang met migraine gelopen door wat het allemaal met mij heeft gedaan." André betrekt alle verhalen op zijn eigen leven, met zijn vriendin Monique en hun tien maanden oude zoontje André jr. "Wat als dit mij zou gebeuren? Als ik moet vluchten uit een land waar het niet veilig is voor mij en mijn gezin?"

  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel
Meer video's van SBS 6