Weinig stembriefjes over in Expeditie Robinson

  • 7 december 2017, 20:32 - 21:57 uur
  • RTL 5

SPELSHOW Na de samensmelting kregen de Expeditie Robinson-leden een koker met stembriefjes om naar eigen inzicht te verdelen over de eilandraden. Die stemmen gingen er zo hard doorheen dat er nu spelers zijn die niet veel kunnen kiezen.

Daar balen ze vast stevig van. De BN’ers die geen stembriefjes meer over hebben, zijn acteur Roeland Fernhout en stand-upcomedian Soundos El Ahmadi. Shelly Sterk heeft er nog ééntje en Onbekende Nederlander Carlos kan nog twee keer zijn stem uitbrengen. Op finalisteneiland zitten nog steeds Kaj Gorgels en Niels Gomperts. Zij hebben verreweg de meeste stembriefjes over.

Eigen graf

Vorige week ontstond er een keiharde strijd tussen Roeland en Shelly. Over en weer werden verwijten gemaakt. Roeland beschuldigt Shelly van prinsessengedrag. Hij vindt haar lui en verwend. Shelly is het daar totáál niet mee eens en noemde Roeland een nare en kinderachtige man. Roeland kan weleens zijn eigen graf gegraven hebben met zijn uitspraken. Shelly en Carlos zijn immers de enigen die nog stemmen over hebben.

Herold

De andere Super-Robinson Herold moest in de vorige aflevering dan toch zijn spullen pakken en het eiland verlaten. Direct na de samensmelting zette hij al zijn stemmen in om Marieke Elsinga naar huis te sturen. Oliedom, want daarna had hij het verpest bij de rest. Verrassend genoeg overleefde Herold vier eilandraden op rij zonder stembriefjes. Nu is het dan toch tijd voor Herold om terug naar Nederland te vliegen.


  • Seizoen: 13

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag