WIDM: Is de mollenjacht geopend?(2017)

  • 11 november 2017, 20:20 - 20:30 uur
  • NPO 1
Kijk nu

SPEL Direct na het Journaal start een kort intermezzo van Wie is de Mol?. Wat heeft presentator Art Rooijakkers in petto? Wellicht maakt hij de kandidaten voor het nieuwe seizoen bekend, maar de omroep bevestigt niets. Geheimzinnigheid alom.

Wie is de Mol?-fans opgelet! Direct na het Journaal is er een kort intermezzo van het avonturenprogramma van de Avrotros. De nieuwe reeks start pas aan het begin van 2018, dus wat zouden deze tien minuten kunnen betekenen? "Laat het speculeren maar beginnen", glimlacht een woordvoerster van Avrotros mysterieus.

Geruchten

Wellicht worden de kandidaten bekendgemaakt. Op internet gonst het van de geruchten. Zo circuleren namen van presentator Jan Versteegh, actrice Loes Haverkort en nieuwslezeres Simone Weimans. Molloten die het socialemediagedrag van bekende Nederlanders in de gaten hielden noemen ook kinderprogrammamaker Ron Boszhard en schrijver Stine Jensen.

Georgië

Wie zijn het echt? En waar gaat de reis deze keer naartoe? Een toerist vertelde aan fansite Tunnelvisie dat hij een groep BN'ers zag in Georgië...Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag