Winnen: 5x 2 kaarten voor de spectaculaire Dinnershow Palazzo

AMUSEMENT Maak kans op kaartjes voor de Palazzo Dinnershow met topchef Joris Bijdendijk! Een unieke winactie voor lezers van Televizier.nl.

Als gast van Palazzo Amsterdam ben je getuige van een buitengewone show vol extravagante karakters en getalenteerde artiesten. Op deze avond is niets wat het lijkt dankzij een knap staaltje acrobatiek, briljante comedy en meeslepende muziek. Kortom: een avond die tot de verbeelding spreekt.

Chef van de avond is Joris Bijdendijk. Bijdendijk is chef in het Rijksmuseum in Amsterdam en kookt dus dagelijks op 100 meter afstand van de Nachtwacht. Maar ook het eten van de chef kan als kunst worden gezien, vooral in combinatie met deze dinnershow. Palazzo is een open keuken, je ziet en voelt het theater en het koken is een ware voorstelling. Voor deze show heeft Bijdendijk een heerlijk viergangenmenu samengesteld. De winnaars  van de winactie worden welkom geheten met een glas prosecco als aperitief. Bij elke menu-gang wordt een passend glas wijn geserveerd. Een fles mineraalwater van 0,75l per persoon inbegrepen.

Maak kans!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op kaartjes voor deze prachtige avond is hier je gegevens achterlaten en wie weet ben jij er binnenkort bij!

Doe mee, klik hier!

Het gaat om kaartjes voor de try-outs van 16 en 18 november. Meedoen met de witactie kan tot en met maandag 12 november. De winnaars ontvangen uiterlijk woensdag 14 november bericht.

Heb je geen kaarten gewonnen? Je kunt tegen een gereduceerd tarief alsnog kaarten kopen voor de try-outs. Dat doe je via deze link.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag