Winnen: De dvd 'Our Brand is Crisis' met oscarwinnaars Sandra Bullock en Billy Bob Thornton

  • Geplaatst: Dinsdag 9 augustus
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De Amerikaanse politiek is niet vies van enige inmening in buitenlandse verkiezingen. Dit gebeurde in 2002, toen het presidentschap van Bolivia op het spel stond. Our brand is crisis , geproduceerd door George Clooney, vertelt het verhaal van deze verkiezingstijd. 

In de aanloop naar de Boliviaanse presidentsverkiezingen van 2002 staat de fictieve politicus Pedro Castillo er niet goed voor. De Amerikaanse regering wil hem aan de macht zien en besluit om het heft in eigen handen te nemen.

Campagne

Castillo schakelt de Amerikaanse politieke adviseursfirma van James Carville (GSC) in, waarop zij Jane Bodine (Sandra Bullock) als campagneleider naar Bolivia sturen. Daar gaat ze de strijd aan met Pat Candy (Billy Bob Thornton), de campagneleider voor Victor Rivera, de tegenstander van Amerikaanse favoriet Castillo. Geen enkel middel wordt geschuwd om de overwinning te behalen.

Oscarwinnaars

Our brand is crisis werd gemaakt door een verzameling van Oscarwinnaars en genomineerden. Beide hoofdrolspelers (Bullock en Thornton) sleepten een felbegeerd beeldje in de wacht. Grant Heslov en George Clooney produceerden de film. Dit duo werkte eerder samen aan Good Night, and Good Luck, waarvoor ze zes Oscarnominaties in de wacht sleepten. 

Winnen

Televizier geeft 8 exemplaren van de dvd Our brand is crisis weg. Wil jij deze meeslepende film winnen? Vul dan hier je gegevens in. Meedoen kan tot en met 22 augustus 2016. Reageren op dit artikel