Zangers reageren op dood Johnny Hallyday

Kijk nu

MUZIEK

De Franse rockster Johnny Hallyday is op 6 december overleden aan de gevolgen van longkanker. Dat heeft diepe indruk gemaakt op grote Amerikaanse namen in de muziekwereld.

 
 

Onder anderen Céline Dion, Lenny Kravitz en Bon Jovi-gitarist Sambora doen op social media een woordje over Hallyday. 

Legende

Dion noemt Hallyday 'een grote in de showbusiness' en een 'legende'. "Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie en geliefden en de miljoenen fans die hem aanbaden. Hij zal gemist worden, maar nooit vergeten."  

Vriend

"Vaarwel, mijn vriend", schrijft Richie Sambora op Twitter. "We zullen je missen. Dank je voor alles wat je ons gegeven hebt."

Goodbye to my friend...@JohnnySjh ... we will miss you pal..Thanks for all you gave us...

Een ziel van rock and roll

Zanger Lenny Kravitz blikt op Hallyday terug met een foto uit de oude doos. "Je vriendschap, lieve persoonlijkheid en steun zijn in mijn hart vereeuwigd. Het was een eer je te kennen en tijd met jou en je prachtige familie door te brengen. Jouw ziel is puur en rock and roll." 

Elvis Presley

Hallyday stond bekend als de Franse Elvis Presley sinds de jaren '60 omdat hij doorbrak met Franstalige versies van de rocknummers van the king of rock and roll. Ook coverde hij in het Frans nummers van Eddie Cochrane en Gene Vincent.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag