Ziggo-tip: Stella Blˇmkvist

Kijk nu

NET GEMIST De assistente van de IJslandse premier wordt vermoord. Een kleine crimineel is hoofdverdachte, maar advocate Stella Blómkvist denkt dat hij onschuldig is.

Scandinavische speurders zijn vaak noeste kerels van middelbare leeftijd. Dat is bij Stella Blómkvist wel even anders. De IJslands advocate is een stoeipoes die wel een borrel lust. Of vijf, dat kan ook.

Zondebok

Maar ze heeft wel het hart op de juiste plaats zitten, zo blijkt al snel. In de naar haar genoemde serie verdedigt ze een kleine crimineel. Met het bloed aan zijn handen staat hij naast het levenloze lichaam van de assistente van de IJslandse premier. Maar Stella krijgt het gevoel dat hij onschuldig is en als zondebok wordt gebruikt.

Oraal bevredigd

Stella is dus niet vies van een stevige vrijpartij, en de makers schromen ook niet om dat in beeld te brengen. Sterker nog: in een van de allereerste scènes in de misdaadserie wordt ze uitgebreid oraal bevredigd. Intussen voert ze ook gewoon een gesprek met een agent, die telefonisch volop kan meegenieten.

Vanaf 9 november op ZiggoReageren op dit artikel

Tips voor vandaag