Zingend knock-out in The Voice

  • 12 januari 2018, 20:32 - 22:36 uur
  • RTL 4
Kijk nu

TALENTENJACHT Er is een nieuwe fase aangebroken voor de overgebleven zangtalenten in The Voice of Holland: de knock-outs. Daarin kiezen de vier coaches Waylon, Sanne, Ali B en Anouk welke drie zangers ze ieder mee willen nemen naar de liveshows.

Na de blind auditions zitten nu ook de battles erop. Dat betekent dat de talenten uit The Voice of Holland nog één hindernis te gaan hebben tot de liveshows: de knock-outs. In deze ronde maken de vier coaches hun selectie nog kleiner. Welke kandidaten nemen Waylon, Anouk, Sanne en Ali B uiteindelijk mee naar de laatste vier afleveringen?

Knock-outs

In een nieuw decor zingen de overgebleven deelnemers een lied. De betreffende coach beslist: was het goed genoeg, dan mag de zanger plaatsnemen op een van de drie stoelen. Zo niet, dan moet diegene naar huis. De knock-outs duren twee afleveringen. Vorige edities wezen uit dat de coaches vaak met pijn in het hart iemand naar huis moeten sturen, omdat de deelnemers in deze fase van de talentenjacht flink aan elkaar gewaagd zijn.

Nieuwe look

Het is vaste kijkers van The Voice of Holland vast al opgevallen: alle decors zijn dit jaar anders. Waar de battles en de knock-outs eerst in een voormalige suikerfabriek werden opgenomen, spelen nu alle rondes zich af in Studio 24 in Hilversum. Om die reden kregen alle podia een opfrisbeurt. De blind auditions werden voorzien van een nieuwe kijkruimte voor familie en vrienden en de boksring uit de battles werd vervangen door een ovale arena.

  • Seizoen: 8
  • Aflevering: 12/17 The knockouts 1

Reageren op dit artikel