Zlatan Ibrahimovic loopt ernstige knieblessure op

Kijk nu

NET GEMIST Zlatan Ibrahimovic liep donderdagavond tijdens Manchester United – Anderlecht een pijnlijke knieblessure op. De Zweed sprong naar de bal, maar landde niet goed: zijn rechterknie boog door naar de verkeerde kant.

Zlatan Ibrahimovic viel op de grond en was duidelijk in heel veel pijn. De medische staf van Manchester United rende snel naar de gewonde speler toe. Ibrahimovic weigerde om de brancard te gebruiken en hinkte vervolgens van het veld af.

Mourinho

Manchester United-manager Jose Mourinho zei achteraf dat de blessure negatief nieuws betekende voor de club. Hij verwachtte dat Ibrahimovic een tijdje niet meer kon spelen. Ploeggenoot Luke Shaw is optimistischer: hij had de speler alweer zien rondlopen in de kleedkamer.

Manchester United - Anderlecht

De score was 1-1 toen Ibrahimovic het veld moest verlaten. Anderlecht speelde erg sterk en maakte het Manchester United niet gemakkelijk. In de verlenging wist Marcus Rashford er nog 2-1 van te maken. Hij leidde hiermee Manchester United naar de winst. De club is nu door naar de halve finale van de Europa League, ten koste van het Brusselse Anderlecht.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag