ZoŽ's redding in GTST

  • 8 december 2017, 20:01 - 20:32 uur
  • RTL 4

SOAP Linda twijfelt in GTST of ze Rover moet vertellen wat er met Kimberly is gebeurd. De manier waarop Q met Rikki omgaat, zet Sam aan het denken. Jan Maes blijft zich maar opdringen aan Zoë. Aysen redt haar onbewust.

Sinterklaas is het land uit en dus kan iedereen in Goede tijden, slechte tijden vooruitkijken naar Kerst. De sinterklaasviering liep dit jaar helemaal in het honderd. Normaal speelde Jef (Bartho Braat) jaarlijks voor hulpsint, maar die was nu in Frankrijk.

Kimberly vermist

De hoofden van de Meerdijkers stonden dit jaar sowieso ergens anders naar: het gaat immers helemaal niet goed met Kimberly (Britt Scholte). Had ze zichzelf vorige week nog opgesloten, nu is ze vermist. Terwijl Bing en Nina een zoekactie op touw zetten, kreeg Kimberly een teleurstellend bericht over de verblijfplaats van haar vader Marcus. Linda (Babette van Veen) twijfelt in deze aflevering of ze Rover (Buddy Vedder) moet inlichten over wat er is gebeurd met Kimberly deze week.

Spanningen in Meerdijk

Ook Zoë (Anouk Maas) zorgt voor de nodige spanningen in Meerdijk. Ze moet regelmatig allerlei smoezen verzinnen om haar 'sugardaddy' tevreden te houden. Jan Maes blijft zich maar opdringen aan Zoë. Onbewust redt Aysen haar van deze man. Verder ziet Sam in deze aflevering van GTST hoe Q met Rikki omgaat. Dat zet haar aan het denken.

  • Seizoen: 39

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag