Zoeken in het donker(2015)

  • 20 juni 2017, 20:30 - 21:30 uur
  • SBS 6
Kijk nu

MISDAADSERIE Een stroomuitval in een grote stad als New Orleans komt nooit goed uit. Maar voor Dwayne Pride en zijn team is het een regelrechte ramp. Tijdens zo'n grote stroomstoring raakt een belangrijke marinier vermist.

Een stroomuitval in een grote stad komt nooit goed uit, maar voor de agenten van NCIS: New Orleans loopt een black-out uit op een drama. Tijdens een van de grootste stroomstoringen in de geschiedenis van de stad raakt een hooggeplaatste marinier vermist. Dwayne Pride (Scott Bakula) kent de verdwenen Nick Benton persoonlijk. Nick is namelijk verloofd met Frankie, de beste vriendin van Pride's dochter. Hij had een boodschap achtergelaten voor zijn verloofde, waarin hij zei dat hij van haar hield.

Brug

Op de opname zijn ook geluiden te horen waaruit blijkt dat Nick op dat moment over een brug rijdt. Een van de onderzoekers herkent het geluid en weet om welke brug het gaat. Als ze bij de brug aankomen, staat hun een onaangename verrassing te wachten.

Spin-off

NCIS: New Orleans is de tweede spin-off onder de NCIS-vlag. Alle series gaan over een Amerikaanse opsporingsdienst die onderzoek doet naar misdaden binnen de marine, of waarbij de marine betrokken is. Het team uit de originele reeks heeft Washington als uitvalsbasis; die serie loopt al sinds 2003. Zes jaar later kwam daar een dependance in Los Angeles bij. Dwayne Pride en zijn ondergeschikten hebben New Orleans en omgeving als werkterrein. De zompige stad aan de Mississippi heeft een rijke cultuur met veel Franse invloeden en geldt als de geboorteplaats van de jazzmuziek.

  • Regisseur: Michael Zinberg
  • Scenario schrijver: Laurie Arent
  • Componist: Ethan Beigel, Dan Izen, William S. Kerr, Aaron Levy, Rob Olmstead III
  • Acteurs: Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, Daryl Mitchell
  • Seizoen: 2
  • Aflevering: 9/24 Darkest hour

Reageren op dit artikel
Meer video's van SBS 6

Tips voor vandaag