Late night

  • 19 mei 2017, 22:33 - 23:42 uur
  • RTL 4
Kijk nu

TALKSHOW Latenighttalkshow waarin bekende en onbekende gasten aanschuiven om te praten over actuele kwesties. Daarnaast is er aandacht voor het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

Met deze uitzending:

* Katja Schuurman
Hoe begroet je je schoonouders bij de eerste ontmoeting? Wat is not done in de kleedkamer van de sportschool? En hoe verdeel je de rekening als je gaat eten met een grote groep vrienden? Het sketchprogramma ‘Echt niet OK!’ biedt een helpende hand bij ongemakkelijke situaties. Hoe herkenbaar zijn deze situaties voor hoofdrolspeelster Katja Schuurman?

* André Hazes
Twee jaar geleden dacht hij dat hij het leven wel doorhad, maar nu hij vader is geworden van een zoon, twee concerten gaat geven in Ahoy én zijn derde album uit is, kan hij pas echt zeggen dat hij volwassen is geworden. Niet voor niets heet het nieuwe album ‘Wijzer’. Vanavond vertelt André Hazes hoe hij nu in het leven staat én zingt hij zijn nieuwe nummer ‘Steeds Weer’.

* Thijs Römer
Heath Ledger overleed negen jaar geleden op 28-jarige leeftijd aan een overdosis medicijnen. De documentaire I Am Heath Ledger geeft een intiem kijkje in het leven van de veelgeprezen Australische acteur. Hij wordt met name herinnerd door zijn rol als The Joker in The Dark Knight waarvoor hij postuum een Oscar won. Thijs Römer is gefascineerd door zijn karakter en zijn spel en hoe de immense druk die op hem lag heeft geleid tot een veel te vroege en tragische dood.

* Martin Koolhoven
Na 25 jaar stilte is de serie Twin Peaks dit weekend weer terug. Volgens Martin Koolhoven is de serie een kantelpunt in de TV geschiedenis en het begin van de ‘golden age’ in series.


  • Bijzonderheden: Herhaling, HD 1080i
  • Kijkwijzer: Angst Grof taalgebruik Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaar
  • Seizoen: 7

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag