De Sportgids

Voor sportliefhebbers is de Sportgids op TVgids.nl onmisbaar. Hier zie je in een oogopslag welke sport op welke zender te zien is. Of het nu gaat om alle voetbalcompetities, schaatsen, tennis, wielrennen, Formule 1 of schaatsen. Maar ook de iets minder populaire kijksporten vind je hier terug. Rugby, Indycar, golf en Nascar bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt voor alle sporttalkshows die de Nederlandse televisie kent. En dat zijn er nogal wat.

Streamingdiensten

Om te voorkomen dat je verdwaalt tussen alle sporten en het gepraat erover kun je altijd terecht bij de Sportgids waar je alle sport op tv van vandaag, morgen en overmorgen vindt. En hetzelfde geldt natuurlijk voor sport op streamingdiensten. Zo heeft Viaplay de rechten in handen van de Formule 1, de Premier League en de Bundesliga en zendt Videoland de martial arts wedstrijden van Glory uit. Wat wordt waar uitgezonden? Onze sportgids weet altijd raad.

Serie- en Filmgids

Ben je niet zo’n sportmens en kijk je liever naar een serie of film dan hebben we ook een net zo handige Seriegids en Filmgids klaar staan voor je. En wanneer je simpelweg wil weten wat er op dit moment te zien is om de verschillende tv-zenders dan raden we je de Nu & Straks pagina van harte aan. Weten wat er primetime op televisie is? Ga dan meteen naar de Primetime-gids met daarin alle programma’s op alle zenders vanaf 19:00 uur.