Televisie
Yvette van Boven verdiept zich in de snackbar
Janine van Rooden
  ·    ·  
LAATSTE UPDATE: 07-06-23 12:16
“We hebben het met heel veel plezier gemaakt. We ontmoeten ontzettend interessante mensen en proeven heel, heel veel lekkers”, zo vertelde Yvette van Boven over dit derde seizoen van De Streken van Van Boven. Dat geldt ook zeker voor deze vierde aflevering, waarin ze samen met haar hondje Hughie de Nederlandse snackbarcultuur beter leert kennen.
De Streken van Van Boven
De kroket en frikandel pronken al heel lang boven in de lijst van favoriete snackbarsnacks, maar wat valt er nog meer te genieten? Van Boven spreekt met ervaringsdeskundigen die haar alles over de gefrituurde snacks kunnen vertellen. Natuurlijk krijgt ze ook wat bijzonders voorgeschoteld: de ervaren kok waagt zich aan een huisgemaakte kaassoufflé. Het eten van deze delicatesse blijk absoluut geen straf.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsDe populaire serie Father Brown is terug bij BBC First voor het elfde seizoen
Kun jij geen genoeg krijgen van Father Brown? Zorg dan dat je op 20 mei voor de buis zit. Dan start namelijk het nieuwste seizoen van de geliefde detectiveserie bij BBC First.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 10:28Komt Een Man Bij De Dokter keert terug voor zesde reeks
10:14Huub Stapel en Nynke de Jong maken Het Vuur van de Friezen
09:31De TV van gisteren: Liefde voor het landgoed goed voor zilver op primetime
06:47Vanavond op TV: Safe home, Oh, wat een jaar!, From Dusk Till Dawn
16:31Geen vervolging in zaak Maxime Meiland