De vernieuwde app van TVgids.nl

TVgids.nl is de grootste tv-gids van Nederland. Iedere dag trakteren wij onze bezoekers op de beste tv-tips. Van films die vanavond op tv schitteren tot briljante series op on demand-kanalen als Netflix en Videoland: dankzij de TVgids.nl-app mis je niks meer.

Beschikbaar voor android op Google PlayStore
Beschikbaar voor IOS in de App Store
 
Wat is er nu, straks, vanavond of morgen op tv? Op al jouw tv-vragen krijg je antwoord in deze app van TVgids.nl, de beste tv-gids van Nederland. Alles draait om jouw voorkeuren. Je krijgt kijktips en aanbevelingen op basis van persoonlijk voorkeuren, je kan de schermen naar eigen voorkeur instellen en je bepaalt zelf van welke zenders en on demand-kanalen je content wilt zien. Zo word je iedere dag voorzien van jouw dagelijkse portie tv-tips. Maar dat is niet alles. Daarom hierbij een aantal uitgelichte functies van deze nieuwe TVgids.nl-app.

TVgids.nl - Overzicht
 
Nu & straks op tv
Wat is er nu of straks op jouw favoriete tv-zenders te zien?

Primetime
Bekijk met één druk op de knop welke programma’s er vanavond op tv worden uitgezonden.

MijnGids
Voeg zenders toe aan je overzichten en bewaar programma's, films en series in je eigen kijklijst. Ontvang tv-tips op basis van jouw persoonlijk voorkeuren.

Films en series
Bekijk trailers, creëer een kijklijst en bepaal zelf of jij een film op tv of via on demand-kanalen als Netflix en NPO Start bekijkt.

Nieuws
Blijf altijd op de hoogte van het leukste tv-nieuws.


De app is beschikbaar voor Android en Apple via de Play Store en App Store. Uiteraard horen we graag wat je ervan vindt en zien we graag een beoordeling in jouw app store. Veel kijkplezier!