Toon meer

Over Disney+

Op de streamingdienst Disney+ brengt The Walt Disney Company titels van al zijn merken samen. Niet alleen Disneyfilms en -series, maar ook Star Wars, Marvel, Pixar, National Geographic en Star.

Aanbod

Onder de rubriek Disney vind je alle klassieke lange Disney-animatiefilms vanaf Sneeuwwitje en de zeven dwergen uit 1937 tot aan Frozen II. Ook is er een schat aan korte animatiefilms met bekende Disney-figuren als Mickey Mouse en Donald Duck.

De laatste jaren presenteert Disney veel remakes van klassieke animatiefilms, maar met echte acteurs. Deze films, bijvoorbeeld Beauty and the beast uit 2017 en Aladdin uit 2019, vind je ook op Disney+.

De rubriek Pixar is de plek voor alle computeranimatiefilms van de Pixar-studio, zoals de vier Toy story-films, Finding NemoCars en meer. Ook de talloze korte Pixar-animaties zijn present, plus de serie Forky asks a question.

De Star Wars-rubriek is natuurlijk de plek waar je de negen films uit de Star wars saga vindt. Ook zijn er de losse Star Wars-films Rogue one en Solo, en de animatieseries The clone wars en Rebels.

Exclusief voor Disney+ werd de serie The Mandalorian gemaakt, die een gigantisch succes werd bij zowel de fans als de recensenten. Disney+ laat hiermee zien dat het zijn originals erg serieus neemt en presenteert in een onberispelijke beeldkwaliteit.

Ook de Marvel-catalogus is vrijwel compleet, met enkele uitzonderingen. De series met Marvel-personages die gemaakt zijn in samenwerking met Netflix (zoals Daredevil en Jessica Jones) vind je niet op Disney+. Ook de Marvel-films Deadpool en Deadpool 2 zul je niet in de Marvel-rubriek aantreffen, omdat ze voor 16 jaar en ouder zijn. Deze kun je echter wel vinden onder de rubriek Star (of als je de zoekfunctie gebruikt).  

Kosten

Voor 8,99 euro per maand kun je onbeperkt kijken naar de hele catalogus. 

Abonnees

Wereldwijd 118 miljoen