Veelgestelde vragen

Hier kun je een overzicht vinden van de antwoorden op de meest gestelde vragen. Is je vraag nog niet beantwoord, dan helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Hoe wijzig ik de zendervolgorde?
Voor het aanpassen van de zendervolgorde klik je op het lijsticoon () bovenaan de zenderlijsten. In dit scherm kun je de volgorde aanpassen door de zenders naar boven of beneden te slepen door op de lijntjes aan de rechterzijde van een zenderblok te klikken en te slepen.  Het rode vinkje voor iedere zender is in of uit te schakelen om ze in de lijst te verbergen of juist te tonen. Voor deze functie is overigens wel een account bij TVgids.nl nodig.

Gaat TVgids.nl ook over de inhoud van tv-programma’s?
TVgids.nl geeft alleen informatie over programma's, maar wij zijn geen programmamakers. We raden je aan contact op te nemen met de publieksservice van de betreffende omroep/zender die het programma maakt. Zij kunnen je hopelijk verder helpen. 

Er staat een fout in de tv-gids. Hoe kan dat?
Vooral rondom live-programma's is het mogelijk dat de tijdstippen en data niet altijd even juist is. Vervelend dat de uitzendgegevens niet kloppen, onze excuses hiervoor. Wij krijgen deze informatie van de omroepen en zenders en we doen er alles aan om de gegevens up-to-date en correct te houden.

Is TVgids.nl ook een papieren tv-gids?
TVgids.nl is een gratis online tv-gids. We bezorgen dus geen papieren gids aan huis. Mocht je vragen hebben over bezorging, abonnementen of andere zaken van een papieren tv-gids, dan raden wij je aan contact op te nemen met de klantenservice van de desbetreffende tv-gids waar je een abonnement op hebt.

Is je vraag nog niet beantwoord, dan helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier.