My Awkward Sexual Adventure: Jordan wordt een betere minnaar

Geplaatst op 10 Januari, 23:03

Een sullige boekhouder en een sexy stripper beginnen een bijzondere samenwerking. Als hij haar administratie op orde brengt, leert zij hem de fijne kneepjes van het liefdesspel.

Boekhouder Jordan (Jonas Chernick) is niet de meest bruisende persoon op aarde. Zijn vriendin vindt hem zelfs zo saai dat ze hem dumpt. Op de dag dat hij haar ten huwelijk wilde vragen nog wel.

An Awkward Sexual Adventure

Jordan is er kapot van: Rachel (Sarah Manninen) is de liefde van zijn leven. Rachel houdt ook wel van Jordan, maar hij is zó slecht in bed dat ze niet met hem kan trouwen. Het vooruitzicht van een leven lang slechte en saaie seks is te veel voor haar.

Jordans vriend Dandak probeert hem in My Awkward Sexual Adventure een beetje op te beuren Hoe? Door hem mee te nemen naar stripclubs.

Samenwerking

In een van die stripclubs raakt Jordan aan de praat met de sexy stripper Julia (Emily Hampshire). Die ontmoeting is het begin van een bijzondere samenwerking. Als Jordan zijn boekhoudkunsten inzet om Julia's chaotische administratie weer op orde te krijgen, zal zij hem de fijne kneepjes van het liefdesspel bijbrengen. 

Lukt het Julia om van Jordan een goede minnaar te maken? En kan hij zo zijn Rachel terugwinnen? Je ziet het in My Awkward Sexual Adventure.