Nieuws
Eten als een kapitein
CTR
  ·  Van de frikandel speciaal van vorige week naar een traditionele zeemansmaaltijd is geen grote stap voor kok Yvette van Boven. Voor de intrede van de professionele koeling op de grote vaart aten zeelieden eeuwenlang scheepsbeschuit, peulvruchten en gezouten vlees, simpelweg omdat die ingrediënten nu eenmaal lekker lang houdbaar waren. Of ze ook lekker bleven, was een ander punt. Het âcaptain's dinnerâ was een iets chiquer uitvoering van het kostje: de kapitein had de beschikking over een selectie ingemaakte tafelzuren voor de smaak, en soms wat luxer vlees. Yvette geeft de maaltijd haar eigen twist: ze maakt piccalilly, gebruikt verse kapucijners uit eigen tuin en serveert er een gin-tonic bij. Alleen geschikt voor kapiteins die niet meer hoeven te varen.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 08:48De TV van gisteren: Kijkers gaan los om tafelgast Sophie & Jeroen
06:47Vanavond op TV: 90's dance, Het jachtseizoen, The Survivor
00:46Komende week in GTST: Hoge hotelambities en de ruimhartige Rolex roller
22:00Laatste GTST-maandtrailer van seizoen 34 vol confrontatie en persoonlijk drama
14:10Holland's Got Talent krijgt extra ronde tussen audities en halve finale