De TV van gisteren: 6 Inside heeft opleving

Televizier logo

Geplaatst op 17 Januari om 8:30

Kijkcijfers nieuws

Woensdag kwam er eindelijk een einde aan de voortdurende daling in kijkcijfers van 6 Inside. De show van Albert Verlinde trok 259.000 kijkers.
Dinsdag trok 6 Inside nog 145.000 kijkers dus daarbij vergeleken is 259.000 een behoorlijke vooruitgang. De sprong in kijkcijfers zou kunnen komen omdat Linda de Mol daar de eerste reactie over haar overstap naar SBS gaf. Intussen ergeren kijkers zich steeds meer aan de dominante rol van Albert Verlinde in het programma.

Het zit in de familie

RTL 4 presenteerde intussen een nieuwe avondprogrammering die belabberd weinig kijkers trok. Het adoptieprogramma Met open armen van Natasja Froger haalde nog 626.000 kijkers, maar daarna kwam Lieke van Lexmond met haar plastische chirurgie-show Het zit in de familie niet verder dan 443.000 liefhebbers. Het hele concept van tegelijk geopereerde families viel niet zo in de smaak.

Mr. Frank Visser

De enige zender die constant goed presteert is NPO 1 met woensdag DWDD (1,5 miljoen), Tussen kunst & kitsch (1,1 miljoen) en Jinek (1,1 miljoen). De slimste mens kwam tot 1,7 miljoen. De enige die tegen het geweld van de Publieke Omroep op kon was Frank Visser in de Frank Visser rijdt visite. 834.000 zagen gedoe over gezoem in de huiskamer en Litouwers. Of was het nou Lee Towers?