Video

Kijkers raken niet uitgesproken over Romy (30) en Michel (44) uit Lang Leve de Liefde

Judith Regeling

  ·  
Romy en Michel in Lang Leve de Liefde
Delen
De makers van Lang Leve de Liefde mogen dan de afgelopen jaar heel wat deelnemers succesvol bij elkaar hebben gebracht, maar volgens veel kijkers slaan ze nu toch echt de plank mis. Zij zien niets in de pas 30-jarige Romy en de al 44-jarige Michel.

Op X gaat het dan ook compleet los.

Lang Leve de Liefde

Het is de makers van Lang Leve de Liefde de afgelopen jaren al regelmatig gelukt om deelnemers bij elkaar te brengen. Diverse kandidaten zijn immers nu nog altijd gelukkig in de liefde en her en der zijn er zelfs Lang Leve de Liefde-baby's geboren. Mogelijk geeft dat de makers vertrouwen en durven ze steeds vaker risico's te nemen.

Dat laatste zien we terug bij de 30-jarige Romy en de 44-jarige Michel, die - ondanks hun leeftijd - nog best wel wat overeenkomsten hebben. Zo komen ze allebei uit Den Haag, houden ze beide van tatoeages en bedachten ze allebei het fantastische idee om een pakketje voor elkaar samen te stellen.

Michel en Romy

Hoe goed dat misschien ook klinkt, de kijkers hebben er duidelijk (nog) geen vertrouwen in. Op X spuien ze dan ook hun ongenoegen over zowel de match als bepaalde karaktereigenschappen van dit nu al bijzondere paar. Lees ze snel hieronder!

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag vanaf 19:00 uur te zien op SBS6.

Wat je verder niet mag missen

Alle tips
Toon meer tips