Tip
Vijf heerlijke herfstvakantiefilms voor 1,99 euro bij Pathé Thuis

Geplaatst op 15 Oktober, 10:30

Familiefilms streamen

Wat is er gezelliger dan - nu we deze herfstvakantie toch veel thuis zijn - met het hele gezin en een grote bak popcorn films kijken? Precies, niks! Bij Pathé thuis stream je al deze leuke films nu voor slechts 1,99!

 

Huisdierengeheimen 2

De trouwe terriër Max is terug in deel 2 van Huisdierengeheimen. Samen met zijn vrienden beleeft hij weer de tofste avonturen. Stemmen zijn ingesproken door onder andere Fedja van Huêt, Frank Lammers en Peggy Vrijens. 

 

Asterix: Het geheim van de toverdrank

De al wat oudere druïde Panoramix trekt samen met Asterix en Obelix de Gallische wereld in op zoek naar een jonge getalenteerde druïde om zijn taken over te nemen. De stemmen in Asterix: Het geheim van de toverdrank zijn van Bas Keijzer, Rick Vermeulen en Dylan Haegens.
 
 

Paddington 2

Paddington, de beroemde Britse beer, wil een cadeau kopen voor zijn tante Lucy. Maar dan wordt het mooie antieke boek dat hij op het oog heeft, gestolen en krijgt Paddington de schuld! Hoe redt de beer in de blauwe jas zich hier uit? Met stemmen van onder meer Beau van Erven Dorens.
 
 

Minions

De Minions zoeken een nieuwe baas. Liefst een zo slecht mogelijke. Dan vinden Kevin, Stuart en Bob de vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Is dit dan die ene ultieme samenwerking waar ze al jaren naar zoeken? Met stemmen van Isa Hoes, Barry Atsma, Karin Bloemen en Bas Keijzer.
 
 

Cats: Op zoek naar Kattopia

Kattenvader Banjer woont met zijn zoon Raf midden in een grote wereldstad. Banjer is niet zo avontuurlijk, maar Raf des te meer. Hij wil dan ook graag Kattopia ontdekken, de droomplek voor elke kat. Stemmen in Cats: Op zoek naar Kattopia worden ingesproken door onder meer Peggy Vrijens en Erik van der Horst. 
 
 
Dit zijn slechts vijf titels uit de films-voor-in-de-herfstvakantielijst van Pathé Thuis. Zelf een kijkje nemen? Kijk dan hier!

Bekijk ook