Laatste kans om te stemmen in de derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2020

Stem nu het nog kan!

Geplaatst op 26 Mei, 9:00

De derde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2020 is bijna ten einde. Heb jij nog niet gestemd? Je hebt nog tot 27 mei 10:00 uur.

Als naast familielid van Televizier.nl draagt TVgids.nl de Gouden Televizier-Ring een warm hart toe. De Televizier-Ring is bovendien de enige en bekendste publieksprijs voor televisie en wij zijn nou eenmaal gek op televisie!

Derde kwalificatieronde

Op dit moment is de derde kwalificatieronde bijna ten einde. Op woensdagochtend 27 mei sluit de digitale stembus exact om 10:00 uur. Tot die tijd kan er gestemd worden. Heb jij dat nog niet gedaan? Stem dan snel via de rode knop hieronder! 

Stem nu, klik hier!

Hoe het werkt

Per kwartaal kan er gestemd worden op de best bekeken programma’s van die drie maanden. Daarvan gaan de vijf titels met de meeste stemmen door naar de uiteindelijke longlist. De programma’s die zich dit tv-jaar al kwalificeerden zijn: Beste zangers, Even tot hier, Expeditie Robinson, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Expeditie Robinson, The masked singer, 100 jaar jong, Als de brandweer, Bureau Burgwallen, Dienders en Over mijn lijk.

Stem en win leuke prijzen

Stemmen is niet alleen leuk voor de programma’s en hun makers, maar ook voor jou als stemmer. Door je stem uit te brengen maak je namelijk ook kans op mooie prijzen.

Dus waar wacht je nog op? Stem!

Stem nu, klik hier!