Tip
Formule 1

Ziggo Sport

Rechtstreeks verslag/Verslag

Ziggo Sport 12 Juli 2020 14:00 - 17:35

Weer Red Bull Ring

De Formule 1-race van dit weekend is eigenlijk een kopie van een week eerder. De Grand Prix van Steiermark wordt verreden op hetzelfde circuit, namelijk de Red Bull Ring in Oostenrijk. Kan Max Verstappen winnen?

De coureurs maken zich dit weekend op voor een Formule 1-race op hetzelfde circuit waarop ze vorige week de Grand Prix van Oostenrijk reden. De GP van Steiermark is aan de kalender toegevoegd, omdat aan het begin van het seizoen veel wedstrijden zijn afgelast.

Verstappen

Formule 1 doet live verslag van de race, die dus net als de eerste Grand Prix van dit jaar wordt verreden op de Red Bull Ring. Max Verstappen voelt zich goed op dit parcours, de thuisbasis van zijn werkgever. De Nederlander won hier in 2018 en 2019, maar de concurrentie geeft zich niet bij voorbaat gewonnen. Vorige week ging het een stuk minder goed; toen viel hij uit met softwareproblemen aan de auto. Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton werd in 2019 slechts vijfde in Oostenrijk, en is gebrand op revanche. Ook Charles Leclerc en Valtteri Bottas willen sterk aan het seizoen beginnen.

Over dit programma

Titel

Formule 1

Aflevering

Formule 1 GP van Oostenrijk (2) Race

Zender

Ziggo Sport

Genre

Sport

Subgenre

Rechtstreeks verslag/Verslag

Bekijk ook