Tijd voor MAX (2018)

  • 13 maart 2018, 17:10 - 17:55 uur
  • NPO 1
Kijk nu

TALKSHOW De presentatoren praten met gasten over nieuws, human interest, kunst, cultuur en entertainment.

Met in deze uitzending:

* De film Dorst, naar de gelijknamige roman van Esther Gerritsen, is binnenkort te zien in de bioscopen. Acteur Stefan de Walle, een van de hoofdrolspelers, zit bij ons aan tafel. In Dorst zien we hoe de ongeneeslijk zieke Elisabeth (vertolkt door Simone Kleinsma) ongewild dochter Coco over de vloer krijgt die met de verzorging van haar moeder eindelijk een doel in haar leven lijkt te hebben gevonden. Op welke manieren dit botst en welke rol hij in dit alles speelt horen we van Stefan.

* Componist en pianist Cor Bakker en televisiepersoonlijkheid en zanger Paul de Leeuw zijn te gast. Cor komt maandelijks bij ons langs om ťťn van de vele prachtige maar door de jaren heen toch vergeten nummers uit de geschiedenis van het Nederlandse lied weer voor het voetlicht te brengen. Ditmaal laat hij zich daarbij bijstaan door Paul. Hun keuze is gevallen op Onder de appelboom, naar een gedicht van Rutger Kopland en op muziek van Harry Bannink.

* In de keuken de dichtende slager Gertjan Kiers. Hij is gek op Ierland en staat te trappelen om daar St. Patrick's Day te vieren, de nationale feestdag. Om helemaal in de stemming te komen maakt hij nu alvast een Ierse runderstoof met donker bier.


  • Bijzonderheden: Teletekst ondertiteld, HD 1080i
  • Seizoen: 2018

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag