Start bloedstollende misdaadreeks We hunt together bij BBC First

Geplaatst op 29 September, 14:17

Kan moordstel gestopt worden?

BBC First pakt vanaf vanavond uit met We hunt together, een bloedstollende misdaadserie over een moordlustig stel en een tot op het bot verdeeld politie-duo dat hen moet zien te stoppen.

Voormalig kindsoldaat Baba schiet de charismatische Freddy te hulp bij een geweldsincident. De twee voelen direct een klik. Niet alleen in seksueel opzicht, maar ze halen ook iets heel erg duisters in elkaar naar boven. Het koppel vormt al gauw een moordlustig duo…

Franks en Mendy

De moordzaken blijven niet onopgemerkt en de zaak komt terecht op het bureau van rechercheur Lola Franks en haar collega Jackson Mendy. Maar voor zij aan het werk kunnen, moeten ze eerst hun eigen verschillen opzij zetten. Het botert namelijk niet zo tussen de twee agenten. Lukt het hen hun verschillen te overbruggen en het moordende koppel te stoppen voor er nog meer slachtoffers vallen?

We hunt together

We hunt together is een bloedstollende misdaadreeks met in de hoofdrollen Eve Myles (Keeping Faith, Torchwood), Babou Ceesay (Dark Money, Into the Badlands), Dipo Ola (Inside No 9, Baghdad Central) en Hermione Corfield (The Halcyon).

De serie is vanaf woensdag 30 september wekelijks om 22:00 uur exclusief te zien bij BBC First.

Bekijk hieronder de trailer van We hunt together: