Nieuws
Leren over gisten en rijpen in De smaak van Joël
Joël Broekaert is terug met een nieuw programma: De smaak van Joël. Eerder dan in zijn vorige serie - De 5 smaken van Joël - waarin hij de vijf basissmaken ontdekte, duikt de culinair journalist nu in de wereld van de kookprocessen. Wat gebeurt er met voedsel voordat het op een bord komt? Om erachter te komen welk proces daar aan vooraf gaat, trekt Joël de wereld in. Hij praat met wetenschappers, chef en smaakmakers.
Fantastische plekken
In elke aflevering staat een proces centraal waarover Joël iets probeert te leren. In totaal zijn het er zes: garen, stollen, lucht toevoegen, aroma’s, gisten en rijpen. Ook voor zijn vorige programma moest Joël veel reizen. “In drie maanden ben ik op veel fantastische plekken geweest”, vertelde hij daarover in NRC. “Ik voelde me net Kuifje.”
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 13:19Alles wat je moet weten over GLORY 91 op Videoland
11:47Zangeres S10 twee jaar lang gevolgd voor documentaire
11:00Donna uit De Bondgenoten doorbreekt het stilzwijgen: 'Mijn relatie is uit'
10:10Dit programma vervangt Goede Tijden, Slechte Tijden vanaf juni 2024
09:11Tooske Ragas wordt de vaste vervanger van Jan Versteegh in De Bondgenoten