Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden

Wil je niets missen van GTST? Dan is dit jouw pagina. Je leest hier alles over je favoriete soapserie: van de acteurs tot verhaallijnen en van de gastrollen tot comebacks.

CHECK DE SPOILERS
Bekijk meer items
Geen verdere items voor Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden is een Nederlandse soapserie die sinds 1990 te zien is bij RTL. In Nederland wordt het vaak afgekort tot GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden is een van de langstlopende en meest populaire soapseries in Nederland. Het wordt sinds 1990 uitgezonden op RTL 4 en heeft sindsdien een grote schare fans opgebouwd. GTST speelt zich af in het fictieve plaatsje Meerdijk en volgt de levens van een aantal families en vriendengroepen. 

Zomercliffhanger

Aangezien er in de zomerperiode minder tv gekeken wordt, is Goede Tijden, Slechte Tijden dan enkele weken niet te zien. Elk jaar wordt de laatste aflevering voor de zomerstop afgesloten met een spectaculaire cliffhanger, waardoor kijkers vol spanning moeten wachten tot de serie weer verdergaat in het najaar. 

Acteurs

Heel veel bekende acteurs en actrices hebben hun bekendheid te danken aan hun rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. De bekendste castleden zijn Jette van der Meij (Laura Selmhorst), Caroline de Bruijn (Janine Sanders), Erik de Vogel (Ludo Sanders), Babette van Veen (Linda Dekker) en Ferri Somogyi (Rik de Jong).

De productie van Goede Tijden, Slechte Tijden ligt in handen van Endemol.