Kevin James krijgt advies uit onverwachte hoek

Geplaatst op 7 Maart, 23:37

In Zookeeper zoekt dierenverzorger Griffin Keyes een andere baan om zijn ex terug te winnen. De dieren in de dierentuin willen alleen niet dat Griffin weggaat. Dus geven ze hem volop relatietips en liefdesadvies.

Griffin Keyes (Kevin James) haalt in Zookeeper alles uit de kast om zijn vriendin Stephanie (Leslie Bibb) ten huwelijk te vragen. Ze hebben al een tijdje een relatie en hij weet zeker dat ze ja gaat zeggen. Niet dus: Stepahnie dumpt Griffin. De reden? Ze vindt het maar niks dat Griffin als dierenverzorger in een dierentuin werkt.

Zookeeper

Vijf jaar later werkt Griffin nog steeds als Zookeeper in Franklin Park Zoo. Hij is zelfs het hoofd van de dierenverzorgers. Op een avond geeft Griffin een trouwfeest in de dierentuin voor zijn broer Dave (Nat Faxon). Hij wordt bijna gek als hij hoort dat Stephanie ook is uitgenodigd.

Dave vraagt Griffin om samen met hem bij een autodealer te komen werken; volgens hem is dat dé manier om Stephanie terug te winnen. Griffin denkt er hard over na.

Liefdesadviezen

De dieren in Franklin Park Zoo zijn gek op Griffin en willen absoluut niet dat hij weg gaat. Ze proberen een manier te vinden waarop hij Stephanies hart kan veroveren zonder dat hij zijn baan als dierenverzorger hoeft op te geven.

Onder andere beer Jerome (Jon Favreau), leeuw Joe (Sylvester Stallone) en aap Donald (Adam Sandler) slaan in Zookeeper de klauwen en poten ineen om Griffin aan de liefde te helpen.

Liefdesadviezen van dieren toepassen op mensenliefde… Gaat dat wel goed? En wat vindt Griffins collega Kate (Rosario Dawson) daar eigenlijk van?