Zwijmelen aan zee

Geplaatst op 10 Juli, 10:47

Om zich even vol op haar nieuwe boek te kunnen concentreren huurt een schrijver een huisje aan het strand. Haar kinderen raken al snel bevriend met een knappe surfdude.

Jenna (Amanda Righetti) heeft een druk leven. Ze heeft succes als schrijver van jeugdromans. Tussen de bedrijven door voedt ze ook nog haar twee kids in haar eentje op.

Love at the Shore

In Love at the Shore hikt Jenna tegen een deadline aan. Ze heeft nog maar een paar weken voor ze haar nieuwste boek bij de uitgever in moet leveren.

Dat wordt dit jaar dus geen vakantie voor Jenna. Omdat ze haar kids wel een fijne zomer gunt, huurt ze een huisje aan zee.

Terwijl Ally en Nick lekker op het strand ravotten, kan Jenna binnen in alle rust schrijven. Tenminste, dat is het idee.

Surfdude

Op zich gaat dat in Love at the Shore ook best lekker. Tot Ally en Nick ineens met surfdude Lucas (Peter Porte) aan komen zetten.

Ze zijn hem op het strand tegengekomen en ze zijn dol op hem. Jenna ziet ook dat haar kinderen met Lucas weglopen, maar zelf moet ze niks van hem hebben.

Haar levensstijl verschilt veel te veel van die van de knappe flierefluiter. Of toch niet?

Omdat Lucas in het huisje naast dat van Jenna zit, zien ze elkaar veel. En dan springt – zoals dat nu eenmaal gaat in romcoms – de vonk natuurlijk toch over.