Tip
Mission: Impossible - Ghost Protocol

RTL 7

Actie

RTL 7 26 Oktober 2020 20:29 - 23:12

Tom Cruise rmoet rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan

In Mission: Impossible - Ghost Protocol speelt Tom Cruise voor de vierde keer in geheim agent Ethan Hunt. Voor zijn volgende onmogelijke missie gaat hij op de vlucht voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten.

In Mission: Impossible - Ghost Protocol roept de president geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden op zich te verantwoorden in de rechtszaal.

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Ze staan terecht voor een explosie die heeft plaatsgevonden in het Kremlin, waar Hunt en zijn team bezig waren aan een geheime missie. Ethan Hunt is in Mission: Impossible - Ghost Protocol vastberaden om te bewijzen dat hij en zijn team onschuldig zijn. 

Om dat te kunnen doen slaat hij op de vlucht voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten. Met een ambitieuze agent die hij zelf heeft opgeleid in zijn kielzog, moet Ethan niet alleen zijn onschuld zien te bewijzen.

Hij moet ook nog eens een kernoorlog tussen Rusland en Amerika voorkomen.

Tom Cruise

Wie Tom Cruise een beetje kent, weet dat hij een broertje dood heeft aan stuntmannen. Hij doet zijn stunts het liefst zelf.

Ook in Mission: Impossible - Ghost Protocol laat de acteur zich weer van zijn dapperste kant zien. De spectaculaire stunts vliegen je om de oren.

Met als letterljk hoogtepunt de scène waarin Cruise aan de Burj Khalifa in Dubai – de hoogste wolkenkrabber ter wereld – hangt.

Over deze film

Titel

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Premiere

2011

Regisseur

Brad Bird

Acteurs & Actrices

Tom Cruise, Jeremy Renner, Léa Seydoux, Simon Pegg, Paula Patton

Zender

RTL 7

Genre

Film

Subgenre

Actie

Land

VS/CZ/Rus/Ind/Cdn

Resolutie

1080i