Parachutespringen met Wesley Snipes

Geplaatst op 15 Februari, 6:58

Een bende criminelen berooft overheidsgebouwen vanuit de lucht. Ze landen per parchute op het dak en glippen dan naar binnen om belangrijke documenten te stelen. Aan Wesley Snipes de taak om ze te stoppen.

Ty Moncrief (Gary Busey) en zijn bende hebben een hele bijzondere manier om overheidsgebouwen te beroven. Ze landen per parachute op het daken glippen dan naar binnen om belangrijke documenten te stelen.

Drop Zone

Die documenten verkopen ze vervolgens voor veel geld aan drugsbendes. Het is een lucratieve handel. Zeker omdat de politie geen flauw idee heeft wie de daders zijn. Laat staan hoe ze te stoppen.

Overheidsagent Pete Nessip (Wesley Snipes) is in Drop Zone de enige die Moncrief en zijn mannen verdenkt. Al zijn collega's denken dat Moncrief en zijn bendeleden de dood tegemoet zijn gevallen na een spectaculaire en levensgevaarlijke actie in een vliegende Boeing 747, op 10.000 meter hoogte.

Nessip duikt vol in de wereld van het parachutespringen om de daders op te sporen. Daarbij krijgt hij hulp van parachutespringlerares Jessie (Yancy Butler).

Steven Seagal

De makers van Drop Zone hadden eerst Steven Seagal gestrikt voor de hoofdrol. Hij stapte uit het project om aan Under Siege 2: Dark Territory te gaan werken. Wesley Snipes nam zijn plek in.