Op vakantie met Robin Williams

Geplaatst op 13 Juli, 14:10

Zal je net zien: heeft de drukke zakenman Bob Munro (Robin Williams) zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, stuurt zijn baas hem op zakenreis naar Colorado.

Bob Munro (Robin Williams) heeft een drukke baan. Zo druk dat hij nauwelijks tijd heeft voor zijn gezin. Daar baalt hij zelf ook van, vandaar dat hij zijn vrouw en kids een vakantie naar Hawaï heeft beloofd.

RV

Of ze ooit op Hawaï zullen belanden is nog maar de vraag. Net als hij die vakantie heeft opgenomen, stuurt zijn baas Bob op zakenreis.

Bob moet voor een bespreking naar Colorado. Als hij niet gaat, kan hij zijn goedbetaalde baan vaarwel kussen.

Omdat hij het niet over zijn hart kan verkrijgen de vakantie te annuleren, moet Bob creatief zijn.

Hij vertelt vrouw en kids dat de vakantieplannen gewijzigd zijn. Het wordt in RV geen luxe resort op Hawaï, maar een campertripje naar Colorado.

Onderweg maken ze kennis met een andere kamperende familie: de Gornickles. Travis (Jeff Daniels), zijn vrouw Mary Jo (Kristin Chenoweth) en hun kroost zijn een raar stel, maar gezellig zijn ze wel.

Jeff Daniels

Voor de opnames van RV begonnen, kregen de hoofdrolspelers rijles in een camper. Allemaal. Op Jeff Daniels na.

Daniels is een echte kampeerliefhebber. Toen hij bij de rijlessen aankwam in zijn eigen camper had regisseur Barry Sonnenfeld als vrij snel door dat Daniels niks meer hoefde te leren.