Nieuws
Friet ontbreekt niet
CTR
  ·  Jeroen Meus maakt in deze Dagelijkse kost een entrecôte Provençale. Entrecôte is een stuk vlees dat afkomstig is van de rug van een koe. De Vlaamse tv-kok bereidt dit vlees slechts kort in de grillpan. De entrecôte Provençale gaat vergezeld van een mediterrane groentesaus. Jeroen gebruikt hiervoor onder meer tomaat, wortel, paprika, venkel, courgette, sjalot en de nodige kruiden. Daarbij komt nog een gemengde salade van eikenbladsla, radicchio en romaine sla. Natuurlijk is dit gerecht pas echt af met huisgemaakte Vlaamse frieten, die Jeroen pocheert. Dagelijkse kost was in september 2010 voor het eerst op de Vlaamse tv-zender Eén te zien. Sindsdien zijn er zes seizoenen gemaakt. KRO-NRV zendt momenteel de laatste afleveringen van de eerste reeks uit.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 10:07De Bauers maken ook veel indruk op Johan Derksen
08:52De TV van gisteren: Vajèn van den Bosch blaast kijkers omver met optreden tijdens Musical Awards Gala
06:47Vanavond op TV: 90's dance, Het jachtseizoen, Rogue Assassin
00:11Komende week in GTST: Elitaire erfenissen en de kunstige keuze
15:43Bij deze BN'ers gaat Art Rooijakkers dit seizoen over de vloer