Manouk (22) wil weer gelukkig worden door mee te doen aan Obese

Geplaatst op 16 September, 8:00

De tv-tips van 16 september

De 22-jarige Manouk geniet maar weinig van het leven. Ze kampt met extreem overgewicht en zit daardoor niet lekker in haar vel. Of het haar lukt om het gevecht tegen de kilo’s te winnen, zie je vanavond in Obese. Hieronder nog meer tv-tips.

Extreem overgewicht in Obese

Het extreme overgewicht van Manouk brengt veel ongemakken en onzekerheid met zich mee. In Obese blijkt dat ze daardoor van weinig dingen echt kan genieten. En met haar 22 jaar kijkt ze niet bepaald juichend naar de toekomst. Ook haar vriend Sjoerd gaat gebukt onder de situatie. Hij maakt zich zorgen om Manouks gezondheid en is bang dat ze niet samen oud zullen worden. 

RTL4 – 20:30 uur – Obese

Kingsman: The golden circle

In dit succesvolle vervolg op de actiekomedieknaller Kingsman: The Secret Service nemen de geheim agenten van Kingsman het op tegen een levensgevaarlijk drugskartel. Gelukkig staan de leden van de Britse geheime dienst er niet alleen voor: ze krijgen hulp van hun Amerikaanse collega's. 

Veronica – 20:30 uur – Kingsman: The golden circle

Emotionele Marc van der Linden in RTL Boulevard: 'Ik lag in coma'

Waardevolle stukken in Van onschatbare waarde 

Casper gaat zijn bekende Amsterdamse nachtclub anders inrichten. Dat betekent dat hij afscheid moet nemen van de glazen panelen die er lang hebben gehangen. Maar raakt hij ze ook kwijt? En is een heel klein vaasje - een erfstuk - voldoende waard om er een reisje naar Londen van te bekostigen? Verkoper Ineke hoopt van wel.

NPO1 – 20:35 uur – Van onschatbare waarde

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.