Zaak tussen Job Gosschalk en aangever gesloten na overeenkomst

Televizier logo

Geplaatst op 21 November om 13:56

Actualiteiten nieuws

Voormalig castingdirecteur Job Gosschalk en een niet nader genoemde aangever die hem beschuldigde van een zedendelict, hebben na mediation een overeenstemming bereikt. Daarmee is de zaak tussen hen gesloten. Het Openbaar Ministerie heeft nog niet gereageerd op de gezamenlijke verklaring.

De 52-jarige Gosschalk en de tegenpartij hebben een gezamenlijke verklaring afgegeven. "In de mediation hebben zij over en weer de gelegenheid gehad hun visie op de gebeurtenissen te geven, en hebben zij van elkaar gehoord hoe ieder deze beleefd heeft. Daarbij zijn waar mogelijk vragen beantwoord, en aannames weggenomen."

Waardering

Advocaat Richard Korver laat aan RTL Boulevard weten dat beide partijen de mogelijkheid tot mediation waarderen, maar dat er over de inhoud van de gesprekken geen enkele mededeling gedaan wordt. "Over de inhoud van de mediation kan conform de mediationregels door geen der partijen, hun raadslieden, de mediators, of op andere wijze betrokkenen, enige mededeling gedaan worden."

Kemna Casting

Gosschalk deed jaren de casting voor en was eigenaar van Kemna Casting en werd later producent en regisseur. Hij werkte mee aan vrijwel alle Nederlandse films en tv-series, zoals Alles is Liefde, Het schaep met de 5 pooten, JEUK!, Bloedverwanten, Bureau Raampoort en vele andere titels.