TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Actueel
30 minuten totale tijd
8 plakjes bladerdeeg
1 ei
20 g sesamzaadjes
1 tl zeezout
300 g kleine mozzarellabolletjes
250 g cherrytomaatjes
1 bosje basilicum
olijfolie extra vierge
zout
versgemalen peper
100 g rucola
50 ml balsamico glacé
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Ontdooi het bladerdeeg, druk twee plakjes op elkaar en snijd er met een mesje per dubbel plakje een ster uit. Kluts het ei, bestrijk de kerststerren ermee en bestrooi ze met sesamzaadjes en zeezout. Ontdooi het bladerdeeg, druk twee plakjes op elkaar en snijd er met een mesje per dubbel plakje een ster uit. Halveer de cherrytomaatjes en de mozzarellabolletjes. Pluk en snijd de blaadjes basilicum in reepjes, bewaar 4 mooie topjes voor de garnering. Meng de tomaatjes, mozzarella en basilicum met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Snijd de kerststerren doormidden. Beleg de onderkant met de salade en leg hier een toef rucola op. Leg de bovenkant op de kerstster. Leg de kerststerren op borden en druppel er olijfolie en balsamico glacé overheen. Bestuif eventueel met poedersuiker.
Partnerbijdrage
Na het grote succes van De Alleskunner VIPS barst vanaf 9 augustus een heel andere strijd los op SBS6: De Allesweter VIPS. Dit keer draait het niet om behendigheid of tactiek, maar om kennis.
Talpa trekt nu al de stekker uit nieuw tv-programma Gordon en Andy van der Meijde
15:47Zon, drank en feesten: Proppers In Albu binnenkort te zien
13:46Een Huis Vol-familie Nagelkerke keert graag terug op tv
13:12Winter Vol Liefde-Bart open over keerzijde bekendheid na deelname
12:33Jeroen Kijk in de Vegte krijgt prijs voor voice-over-werk in onder andere B&B Vol Liefde