Nieuws
Barbecuesmaak uit een potje in Keuringsdienst van Waarde
CTR
  ·  In paprikachips zit de smaak van paprika, in kaaschips de smaak van kaas. Maar hoe vang je de smaak van barbecuën in een chipje of nootje? Om deze vraag gaat het in Keuringsdienst van waarde: Terug naar de basis. Maarten Remmers brengt een bezoek aan een chipsfabrikant en legt de kwestie voor aan een ontwikkelaar. Hoe kan het dat een vorm van koken - barbecueën - is gebruikt voor de smaak van een product dat is gefrituurd of gebakken in de oven? En welke kruiden zitten er dan in die chips?
Sofie van den Enk
Sofie van den Enk neemt de proef op de som met een professionele smaakontwikkelaar. Samen proberen ze die typische rooksmaak te vangen door vlees, kruiden en specerijen op de barbecue te leggen en daar een extract van te maken. Het resultaat: een ambachtelijke melange.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsZo ziet Koningsdag 2024 er op tv uit
Genoeg te zien Het is vandaag 27 april en we weten allemaal wat dat betekent: het is Koningsdag 2024! In dit artikel zetten we dan ook op een rijtje wat er allemaal op tv te zien is.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 21:58Kijkers kunnen niet wachten op nieuw seizoen na bizarre seizoensfinale Flikken Maastricht
19:45De Reünie wordt meer dan enkel scholen met klaslokalen
18:48Programma Wortelboer en van Rossem maakt zich op voor tweede seizoen
14:30Presentatrice Geraldine Kemper op pad met camper
13:55Yvon Jaspers ontvangt Koninklijke onderscheiding dankzij Boer Zoekt Vrouw-boeren