Met deze 8 Netflixfilms en -series kom je kerst wel door

Televizier logo

Geplaatst op 18 November om 14:57

Film

Fijne kerstdagen!

Netflix is klaar voor de kerstdagen. Onder het motto meer is meer heeft de streamingdienst een berg vol met nieuwe kerstseries en -films gemaakt.
het gaat om de volgende acht exemplaren. 

Een aantal van de kerst-exemplaren staat nu al online, zoals Let it snow en Klaus, de rest druppelt de komende maand in gestaag tempo binnen.  

Let it snow

De romcom Let it snow gaat over een stel tieners dat in een klein dorpje woont. Op kerstavond wordt het plaatsje overvallen door een sneeuwstorm en lijkt de hele kerst te mislukken. Maar zo'n sneeuwstorm blijkt ook een mooie gelegenheid om een nieuwe liefde te ontmoeten. 

Klaus

Klaus is een mooie animatiefilm over Jesper, die van zijn vader naar een afgelegen dorp wordt gestuurd om het postkantoor te runnen. Er wordt alleen helemaal geen post verstuurd omdat de inwoners ruzie hebben. Dan ontdekt Jesper een oude, bebaarde timmerman in het bos ontdekt met een schuur vol speelgoed... 

The knight before Christmas

Ook The knight before Christmas is een romcom met Vanessa Hudgens, ditmaal over een 14e-eeuwse ridder die door middeleeuwse magie in hedendaags Ohio terechtkomt.

Nailed it! Holiday! 

Met kerst wordt er over het algemeen flink gegeten, dus dan is Nailed it! Holiday!. Het is een soort Heel Holland bakt, maar dan Amerikaans. 

Holiday Rush

Holiday rush is een romcom waarin Radio-dj Rush Williams wordt ontslagen. En dat terwijl zijn vier kinderen net hun dure verlanglijstjes voor kerst hebben ingediend. Rush moet dus een list verzinnen. 

Merry happy whatever

De eerste kerstserie ooit van Netflix, Merry happy whatever, gaat over de arme muzikant Matt, gaat voor het eerst kerst vieren bij de ouders van zijn vriendin Emily. Matt is van plan een goede indruk te maken maar heeft daarbij buiten Emily's vader Don (Dennis Quaid) gerekend. Een soort Meet the parents in acht delen. 

A Christmas prince: The royal baby

In het derde deel van de A Christmas prince-reeks is Amber zwanger (in de eerste film ontmoette ze haar prins en in de tweede trouwde ze). Maar voor alles goed gaat moeten ze eerst een oorlog en een vloek afwenden. 

Home for Christmas

In de Noorse serie Home for Christmas is de 30-jarige Johanna zo moe van alle mensen die vragen wanneer ze nou eens met een man thuiskomt, dat ze in de adventsperiode naarstig op zoek gaat. Home for Christmas is geregisseerd door Per-Olav Sørensen, bekend van Quicksand en Nobel.