De TV van gisteren: 3,4 miljoen zien Oranje jammerlijk verliezen van Duitsland

Televizier logo

Geplaatst op 25 Maart om 7:48

Kijkcijfers

Kijkcijfers zondag 24 maart 2019

Er is nog geen man overboord, maar behoorlijk jammer is het wel dat Nederland in de laatste minuut van de EK kwalificatiewedstrijd verloor van Duitsland. 3,4 miljoen kijkers hadden een slechte avond.
In de tweede helft leek het erop dat de Oranje-voetballers korte metten zouden maken met de Duitsers maar helemaal op het einde ging het alsnog mis met de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. Cabaretier Jochem Myjer zag het al aankomen.

Miljoenenjacht

De luizenmoeder haalde bijna 2,2 miljoen kijkers met een aflevering die over luizen ging. Dat is een stuk minder dat vorige week toen de serie nog 2,8 miljoen kijkers binnensleepte. Miljoenenjacht trok op RTL 4, 1,5 miljoen kijkers. Het was een tikje dramatische aflevering voor de winnaar. Peter uit Zundert ging uiteindelijk naar huis met 29.000 euro en dat is best zuur wanneer je ook 5 miljoen kunt winnen.

First dates hotel

Het programma 50 Jaar troubadour over Lenny Kuhr trok 666.000 kijkers, Soof stond geprogrammeerd tegenover Nederland - Duitsland en kwam daarom niet verder dan 633.000 kijkers. Ook het First dates hotel had wat last van het voetbal en bleef daarom hangen op 492.000. Met de liefde wilde het deze aflevering niet zo erg lukken.